Tulevat tapahtumat

Katso täältä missä olemme mukana lähiaikoina! Alle tulossa tarkempaa tietoa valituista tapahtumista tai ota yhteyttä +358 40 7770078 tai info@freetoride.fi ja kysy lisää...

Tällä hetkellä sattuneesta syystä tapahtumat ovat tauolla, mutta välinevuokraus, -myynti ym. hommissa palvelemme tilanteen mukaan.

8.3.2020 Länsi-Himos: Slope Style

Lisää tietoa täältä...

12.-14.3. Israel Moto Adventures Enduro Desert Rally

Tammikuun alussa Israelissa järjestettiin ensimmäinen Eilat Desert Challenge -Enduromoottoriyörien aavikkoseikkailutapahtuma.

Paikallinen organisaattori Israel Moto Adventures innostui kuviosta sen verran että aikoo järjestää seuraavan Desert Rally -tapahtuman jo 12.-14.3. jossa taas ajetaan kolmessa päivässä Israelin kaikkien aavikoiden läpi. 

Sinne on helppo lähteä mukaan miten vain ja voit vaikka varata vain lennon käsimatkatavaroilla Tel Aviviin ja kaikki muu järjestyy paikan päällä.

Me haluamme olla rakentamassa yhteistyötä heidän kanssaan ja auttaa ihmisiä mukaan heidän safareilleen ja mikäli isompi porukka haluaa lähteä, niin voidaan sopia Suomalaisen oppaankin mukaan lähdöstä. Muuten Englannilla kyllä pärjää hyvin heidän safareillaan. 

Muutenkin he järjestävät vuosittain kymmeniä avoimia safareita eri puolilla kaunista Israelin luontoa eri tasoisille porukoille, joten valikoimasta löytyy varmasti sopiva tai voit kerätä oman porukkasi ja suunnitellaan safari täysin teidän toiveidenne mukaan.

Ottakaa yhteyttä ja katsotaan paras mahdollinen kokonaisuus.

Aurinkomatkat järtjestävät myös ihan turistilomapaketteja Eilatiin, joten esim. perhelomakin sinne on hyvä vaihtoehto ja siitäkin voi sitten ottaa päivän tai pari moottoripyöräilyllekin.

Eilatissa on myös moottoripyörävuokraamo, joten sieltäkin voi suoraan kaupungista lähteä ajelemaan aavikoille hyvien oppaiden johdolla.

25.-26.4.2020 Pohjois-Himos: Speed&Style -kisat ja Kevätsessarit