FREE TO RIDE -Himos 8.3.2020

Himoksella järjestetään sunnuntaina 8.3. kaikille iästä, taidoista tai välineistä riippumatta soveltuvat Free To Ride Snowboard and Freeski tourin Slope Style -sessarit Murrin Streettiksellä. Musiikkia ja hyvää menoa kaikille klo 11 alkaen. Klo 13-14 ilmaiset matalan kynnyksen ja hyvän mielen kisasessarit.

Sillä aikavälillä järjestäjät tarkkailevat tarkemmin suorituksia ja kaikilla stretillä mukana olijoilla on mahdollisuus tehdä vaikutus järjestäjiin ja tulla palkituksi esim. best trick -kategoriassa tai monipuolisuudesta, luovuudesta, iloisista suorituksista tms.

Niin kuin monet ovatkin jo huomanneet, niin meilläkin oli ajatus järjestää isommat kisat isolla streetillä, mutta erikoisen talven takia sinne ei olla vielä saatu lunta, joten tehdään sitten yhden päivän tapahtuma pienemmälle streetillä ja samalla mahdollistuu myös entistä paremmin kaiken tasoisten laskijoiden mukaan tulo.

Sessareissa mukana Himos Hiihtokeskus, Mountain Dew, Action Sports ry, Keski-Suomen Lumilautailijat, Baja Clothing, Veksin Rakennustarvike, Jämsänkosken S-market, Jämsänkosken Kebeb & Pizzeria, Godspeed Finland ja toivottavasti monia muitakin.

Ota yhteyttä, mikäli tekin haluatte olla mukana tukemassa hyvää perheiden harrastustoimintaa ;)