FREE TO RIDE TOUR jatkuu Muuramessa 28.2.-1.3.

Free to Ride -tour jatkuu kuun vaihteessa Muuramessa Havumäki Ranchin sekä Riihivuoren laskettelukeskuksen yhteistyössä. Havumäki Ranch on ehdottomasti tutustumisen arvoinen lautakansan "Must" -paikka Keski-Suomessa. Snowboard and Skateboard villa keskellä kauniita maisemia.

Alun perin oli tarkoitus pitää lumilauta & freeski-sessareita ja kisoja sekä Havumäellä että Riihivuoressakin, mutta erikoinen talvi on sulattanut Havumäen loistavat luonnonlumirinteet, joten päivien laskusessarit ovat nyt sekä lauantaina että sunnuntainakin Riihivuoressa. Riihivuoressa vielä lumetetaan lisää tällä viikolla, joten uuttakin on tulossa streetille viikonlopuksi.

Havumäkiranchilta löytyy pieni skateramppi alakerrasta sekä sauna että paljon, joten perjantai- ja lauantai-iltana voidaan sessailla ja kylpeä sielläkin. Hinta 10€ ilta. Omat eväät mukaan!

Majoitusta on tarjolla myös Havumäellä tai Riihikelo -huvilassa Riihivuoressa hintaan 40€ / yö sis. sessarit, sauna, palju sekä yöpyminen.

Kaikki ovat tervetulleita sessareille.

Henkilökohtaista parkkikouluopetusta sekä kaiken tasoisille sopivat slope style -kisat iltapäivisin myös tarjolla molempina päivinä. Slope style -kisoihin osallistumismaksu 10€ / päivä sis. myös opetuksen. Hissilippu kisaajille 20€/päivä.

Paikalla myös testattavissa Nitron lumilautoja sekä JYKK Snowscootteja ja myynnissä Baja sekä Fight Back tuotteitakin.

Riihivuoren rinteet auki viikonloppuna klo 10-18. Ohjelmaa klo 11 alkaen (kisat lauantaina klo 15 ja sunnuntaina klo 13)


Keski-Suomen Lumilautailijat / Action Sports ry -jäsenille ensimmäinen kisapäivä opetuksineen ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen mielellään ennakkoon (ainakin majoituksia sekä Havumäen iltasessareita varten): info@freetoride.fi tai 040 7770078 (kysy myös lisätietoja tarvittaessa.

Laita kalenteriin myös Himoksen tapahtumaviikonloppu 6.-8.3.!!!

Lisää Havumäki Ranchista https://www.facebook.com/havumakiranch/ tai http://www.havumakiranch.com

Riihivuoresta
https://www.riihivuori.fi/