Keski-Suomen Lumilautailijat & Parkkikoulu jatkuu tiistaina 18.2. klo 18

Keski-Suomessa on ollut selkeä tyhjiö lautailuseuratoiminnan suhteen. Action Sports ry on aloitellut monipuolista seuratoimintaa toimintalajien saralla ja nyt lautailuväen aktivoitumisen ansiosta seuralle on perustettu lautailuun erikoistunut Keski-Suomen Lumilautailijat -alajaosto, jonka johtajana toimii Markus Niva Jyväskylästä.

Keski-Suomessa on kokeiltu jo parkkikoulutoimintaa eri puolilla ja sille on eniten ollut kysyntää Laajavuoressa, joten keskitämme parkkikoulutoimintaa sinne loppukevään ajaksi.
 

Parkkikoulu tulee jatkumaan tiistaisin pääsiäiseen asti Laajavuoressa 18.2. alkaen joka tiistai aina klo 18-20. Parkkikoulussa on tarjolla laskuseuraa ja henkilökohtaista valmentamista kaiken tasoisille parkkilaskusta kiinnostuneille. Seuran jäsenille parkkikoulu 10€/krt tai 50€/loppukausi. Muille 15€ kerta. (Tiistai 18.2. vielä ilmainen!)

Ilmoittautuminen parkkikouluun vähintään tuntia ennen txt/whatsapp 044 5744271

Seuran jäsenmaksu 20€/vuosi. Se on myös Suomen Lumilautaliiton alainen seura, joten on mahdollisuus kisata seuran kautta kaikista korkeimmallakin tasolla ja pääsy myös muutenkin liiton kuvioihin.

Muita suunnitelmia tässä vaiheessa mm.

-Vähintään päiväreissu Kasurilaan SM-kisoihin 26.-29.3. 

-SM-kisareissu jäsenille huomattavasti halvempi

-Kesällä trampoliinitreeniä, skeittausta ja muita harjoitteita

-Alennukset FreeToRide-kiertueelle

-Mahdollinen viikonloppu havumäellä

-IG: @kslautailijat