Ruskaretki MTB 15.10.2022 Himoksella

Ruskaretki MTB on uudenlainen hyvän mielen maastopyöräilytapahtuma!

Kaksi reittivaihtoehtoa (n.35 & 65km) kulkevat Himos Centeriltä seutukunnan hienoimpien luontokohteiden kautta Himos Huipulle, jossa auringon laskua ihaillessa nautimme yhdessä erittäin tasokkaan maastoruokailun (arvo 29€) ennen kimppalaskua takaisin Himos Centerille.

Mukavaa yhdessä oloa ja ehkä hieman pilke silmäkulmassakin suunniteltuja illalla palkittavia rastitehtäviä itse kasaamissanne n. 2-6 hlön tiimeissä (kaveriporukka, perhe, firma, urheiluseura tms.)

Kerää mieleisesti porukka tai varaa paikka sekatiimistä!

Reitin tärkeimmät luontokohderastit ovat merkittyjä karttaan ja niiden lisäksi löytyy suositeltavia maisemapisteitä joiden kautta ajellessa silmä ja sielu lepää 😉

Rastien välimatkat vapaasti valittavissa omien mieltymysten mukaan. Ilmainen GPS -paikannuksenkin sisältävä Trailmap -sovellus on aivan loistava apu suunnistuksessa sekä omien reittien suunnittelussa.

Luontokohderastit paljastetaan tiimeille keskiviikkona 12.10. jolloin heillä on vielä reilusti aikaa tutustua rastikohteisiin sekä suunnitella yhdessä tiimille paras mahdollinen reitti niiden kiertämiseksi.

Trailmapin käyttöohjeisiin ja jo olemassa oleviin reitteihin ja kohteisiin voi tutustua https://himosmtb.blogspot.com

Rekisteröityminen alkaa klo 10 Himos Centerillä.
Lähtöajat porrastetusti niin, että kaikki tiimit saapuisivat n. klo 17 Himos Huipulle.
Erittäin tasokas maastoruokailu tarjolla n.16.45-17.45.
Palkintojen jako n. klo 18 Himos Centerillä!

Ilmoittautumiset, vuokrapyörävaraukset ja tiedustelut: actionsportsry@gmail.com tai 040 7770078 / Sami

Osallistumismaksut:
Viimeistään 10.10. ilmoittautuneille 39€ / hlö tai 79€ / perhe
Jälki-ilmoittautumislisä 10.10. jälkeen +10€.

Eikä siinä vielä kaikki 😃
10 ensimmäiselle vuokrapyörän tarvitsijalle ja 10.10. mennessä osallistumismaksunkin maksaneelle kansikuvassakin hienosti edustavan sähköläskipyörän vuokra tapahtumaa varten 60€ (normaalisti 90€) 10 seuraavalle 70€ ja 10 seuraavalle 80€ Mukavimpia joustokeulaisia pyöriä riittää vain n.15 ensimmäiselle, mutta aivan kaikenlaisilla pyörillä kyllä selviää reitin läpi, koska pahimmat kivikot tai juurakot voi kiertää toisin kuin haastavammissa pyöräkilpailuissa. (HUOM. Himos Safarien vuokrapyörät ovat tarkoitettuja tavalliseen maastoajoon ja kestävät kyllä hyvin keulimista ja kohtuullisia droppejakin, mutta niitä ei ole tehty kovavauhtista DH-tyylistä ajoa varten, jossa ajellaan ronskisti juuria tai kiviä päin jatkuvalla syötöllä. Viidelle ensimmäiselle vuokrapyörillä mukaan lähtevälle tiimille varasisäkumikin ilmaiseksi mukaan 😉

Infoihin tulee vielä täydennystä lähempänä tapahtumaa ja järjestäjät Action Sports ry sekä Himos Lomat varaavat myös oikeuden muuttaa yksityiskohtia tarvittaessa. (Jos joku tietää, miten tännekin saa lisättyä myös https://www.facebook.com/himoslomat toiseksi järjestäjäksi, niin auttakaa, sillä me ollaan jo jonkin aikaa koitettu löytää tapaa sille! Ennen tuntui kaikki olevan helpompaa...)

Mikäli haluat mukaan tapahtumaan, mutta osallistumismaksu tuntuu itsestäsi liian korkealle, ota ajoissa yhteyttä ja etsitään senkin hoitamiseen sopiva ratkaisu 🙂